Franzis BMW R 90S Boxer Motor Bouwset in schaal 1:2

67009

Nieuw product

Trouw aan het originele, transparant schaalmodel op schaal 1:2 !
200-delige set: gewoon pluggen en schroeven - monteren zonder lijm!

Meer details

175,20 € incl. BTW

-20%

219,00 € incl. BTW

De BMW R 90S was in zijn tijd een geweldige motor. Als eerste seriemotor ter wereld beschikte dit voertuig over een sportieve en vast met het stuur verbonden kuip voor de cockpit. Het behoorde in 1973 bovendien tot de snelste seriemotoren. De tweecilinder-viertakt-boxermotor had een cilinderinhoud van 898 cm³ en leverde 67 PK. En precies deze motor kun je nu zelf op een schaal van ca. 1:2 zelf in elkaar zetten!

Het transparante model bestaat uit 200 onderdelen die in elkaar kunnen worden gestoken of aan elkaar kunnen worden geschroefd, heeft een schakelbare transmissie met 5 versnellingen, en je kunt via een geïntegreerde geluidsmodule zelfs naar de originele boxersound luisteren.

Bovendien wordt het zeer detailgetrouwe bouwpakket geleverd met een 120 pagina's tellend, hoogwaardig handboek dat boordevol leuke weetjes en kennis staat over de geschiedenis van de motoren van BMW, de R 90S en het succesconcept van de boxermotor. Talloze afbeeldingen laten de fascinerende
wereld van de BMW-superbike zien. Het handboek omvat ook een gedetailleerde en makkelijk te volgen montagehandleiding. Zo lukt de montage ook zonder enige voorkennis.

  • Inclusief handboek met 120 pagina's (Duits/Engels)
  • Onder "Documenten" vind je een gedetailleerde montagehandleiding in het Engels en Frans.
  • Bouwtijd: ca. 3 uur
  • Modelafmetingen:

Breedte: van cilinder tot cilinder 34 cm
Diepte/lengte: spruitstuk tot uitlaateindstuk 31 cm
Hoogte: 25,5 cm

Tevens nodig voor het afspelen van het motorgeluid van het boxermodel: 3x 1,5-V-batterijen (type AA)

30 Andere producten in deze categorie